Personalize

TheXtraTouch biedt een op maat gemaakte personalisatieservice voor alle soorten accessoires, kleding, schoenen en kostuums. Allerhande huishoudelijke toestellen, woondecoratie en podiumuitrusting.

Vrijwel alles is mogelijk! Versieren kan voor dames, heren en kinderen; voor dagelijks gebruik; bruiden en bruiloften; sportoutfits; televisie- en cabaretiers en toneelproducties.

Alle versieringen met kristal, zijn altijd en enkel door gebruik van de hoogwaardig kwalitatieve kristallen. Kwaliteit boven alles!

Gebruik het formulier op onze contactpagina om een ​​zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van uw artikel en de gewenste personalisatie te geven.

Of contacteer mij rechtstreeks en geheel vrijblijvend voor meer informatie. 


Wat doet TheXtraTouch?

We geven een Xtra Touch aan reeds bestaande materialen of maken eigen creaties. Het hoofddoel is om unieke, gepersonaliseerde stukken te realiseren, voor jezelf of om cadeau te geven. Bij het personaliseren met kristallen gebruiken we enkel en alleen hoogwaardige kristallen die met de hand worden aangebracht. Dit alles in de kleuren en het ontwerp van jouw keuze.

Zo worden die schitterende, uniek versierde schoenen, die eerst-zo-sobere bikini, dat t-shirt of wat je je maar kan inbeelden een Xtra persoonlijk stuk!  
Hoe werkt het?

Richtlijnen voor schoenen

1/ Je selecteert het item dat je wil verfraaien. Als het over schoenen gaat, is het essentieel dat ze goed passen en comfortabel zijn om te dragen. Ik verwijs hierbij graag naar 'de richtlijnen voor schoenen' voor meer informatie.
2/ Bepaal hoe je het voorwerp wil decoreren. Voor schoenen kan het misschien de hele schoen zijn of enkel de riempjes, de hiel of de onderzool. Of het logo van je sneakers. Het kan ook zijn dat je niet weet hoe je je het voorwerp versierd wil hebben, geen probleem. Stuur me een foto en ik neem contact met je op voor ideeën. Bekijk ook alvast de galerij voor enige inspiratie.
3/ Kies je kleur(en). De kleurenkaart(flat back (no) hotfix) heeft tientallen tinten en variaties. Neem gerust contact voor hulp bij je keuze, we helpen je graag! Voor opdrukken enkel of bijkomend met textielfolie, zijn er ook tal van mogelijkheden; van glitter of mat, tot fluweel en zoveel meer...
  

4/ Neem, geheel vrijblijvend, contact met me op of stuur een e-mail met een foto van je voorwerp en een beschrijving van de versiering die je zou willen (indien deze al gekend is). Dit is de fase waarin we samenwerken om het ontwerp en kleurenschema te bereiken dat jij zoekt.

5/ Zodra we een ontwerp, de timing en de vergoeding hebben afgesproken, stuur je me het voorwerp en de betaling. Vanaf dat moment ga ik aan de slag om voor jou een uniek, op maat ontworpen stuk naar jouw wensen te creëren! Je ontvangt jouw voorwerp met Xtra Touch binnen de afgesproken termijn terug. 

Richtlijnen voor schoenen
Om schoenen met kristallen succesvol te verfraaien hoeven deze niet nieuw of ongedragen te zijn, maar ze moeten wel in goede staat verkeren. Als ik schoenen ontvang die naar mijn mening niet in goede staat zijn om te verfraaien, zal ik ze op kosten van de klant retourneren. Stuur me bij twijfel zeker foto's!

Idealiter komt de kleur van het schoeisel in grote lijnen overeen met de kleur van het geselecteerde kristal. Geschikte materialen zijn suède, kunstsuède, microvezel, leer, lakleer, canvas, metaal, satijn en soortgelijke gladde stoffen. Fluweel, rubber en gestructureerde materialen zijn niet geschikt.

FAQ
Hoe moet ik mijn gekristalliseerde items onderhouden?

Deze items zijn geen speelgoed en mogen niet als zodanig worden behandeld. Kristallen worden gehecht met behulp van extreem sterke professionele lijm die is ontworpen om de kristallen permanent te bevestigen voor normaal gebruik. Echter, als een verfraaid item extreme stress ervaart (bijvoorbeeld door te laten vallen of een hiel gekneld in een rooster), kunnen kristallen losraken. Het wordt aanbevolen om verfraaid schoeisel met dezelfde zorg te behandelen als een paar fijne suède schoenen. Toch een ongelukje? Voor (bijna) elk probleem bestaat er een oplossing!  We zijn altijd bereikbaar voor vragen of om hulp te bieden.

Wat is verwerkingstijd van mijn bestelling?

De producten van TheXtraTouch worden met de hand gemaakt. Als een artikel uit de shop op voorraad is, wordt het binnen 3 werkdagen verzonden. Op bestelling gemaakte artikelen en op maat gemaakte artikelen worden over het algemeen binnen 3 weken afgewerkt en verzonden. Mocht er alsnog een vertraging optreden door onvoorziene omstandigheden wordt de klant ook hiervan op de hoogte gebracht en eventueel een alternatief geboden. Bij tijdsdruk, informeer zeker naar de mogelijkheden!

Zie ook : Algemene Voorwaarden