About...

Hoe het allemaal begon...

Als kind en puber hield ik er al van om alles te personaliseren, Schoolboeken, huissleutels, kleding, zonnebril, slippers, vazen, glazen, schoenen,... Alles wat net dat tikkeltje meer sprankel kon hebben, moest eraan geloven. Telkens op een heel subtiele manier zodat het nooit 'over the top' oogde, maar wel dat het dat tikkeltje  'anders' uitstraalde. De complimentjes op deze creaties waren altijd lovend en bevestigden dat die 'extra touch' mijn persoonlijkheid benadrukte. Jaren voor mezelf en later voor mijn dochter en interieur allerhande creaties gerealiseerd te hebben is het tijd om hiermee naar buiten te treden en de dienst ook aan anderen aan te bieden.

TheXtraTouch is geboren... en groeit door...

Naast de kristallen, hebben we nog een andere dienst: gepersonaliseerd borduren! Met het idee van en dank aan dochterlief, die duidelijk de creatieve microbe ook te pakken heeft, hebben we onze diensten uitgebreid met het borduren van allerlei textiel. 

Wat we doen ...

Het mooie aan personaliseren is, dat iedereen uniek is en dus ook elk stuk uniek wordt door de persoonlijkheid van iemand eraan te koppelen. Vertel ons wat je wensen zijn en dan gaan we samen aan de slag om dat uniek stuk voor jou te realiseren. Dat kan vanuit een heel nieuw blanco stuk dat je via ons aankoopt (uitbreiding volgt) of een stuk dat je zelf reeds aankocht en je ons kan bezorgen, of dat kan een ouder exemplaar zijn dat je graag die extra touch wil geven of uniek wil maken door die extra sprankel toe te voegen. De mogelijkheden zijn ontzettend breed.

Waar we heel veel belang aan hechten is kwaliteit. Zowel voor wat wij afleveren als voor wat we van jou mogen ontvangen om er een speciale versie van te maken.

Een aanbod is terug te vinden via onze shop, maar natuurlijk kan je geheel vrijblijvend contact opnemen indien iets niet duidelijk is of je ander idee gerealiseerd wil zien. Bel of mail ons zeker bij twijfel of vragen, dan overlopen we de mogelijkheden en bespreken we het verdere verloop.