Hoe het allemaal begon...

Als kind en puber hield ik er al van om alles te personaliseren, Schoolboeken, huissleutels, kleding, zonnebril, slippers, vazen, glazen, schoenen,... Alles wat net dat tikkeltje meer sprankel kon hebben, moest eraan geloven. Telkens op een heel subtiele manier zodat het nooit 'over the top' oogde, maar wel dat tikkeltje extra klasse uitstraalde. De complimentjes op deze creaties waren altijd lovend en bevestigden dat die 'extra touch' mijn persoonlijkheid benadrukte. Jaren voor mezelf en later voor mijn dochter en interieur allerhande creaties gerealiseerd te hebben is het tijd om hiermee naar buiten te treden en de dienst ook aan anderen aan te bieden.

TheXtraTouch is geboren...

Wat we doen ...

Het mooie aan personaliseren is, dat iedereen uniek is en dus ook elk stuk uniek wordt door de persoonlijkheid van iemand eraan te koppelen. Vertel ons wat je wensen zijn en dan gaan we samen aan de slag om dat uniek stuk voor jou te realiseren. Dat kan vanuit een heel nieuw blanco stuk dat je via ons aankoopt (uitbreiding volgt) of een stuk dat je zelf reeds aankocht en je ons kan bezorgen, of dat kan een ouder exemplaar zijn dat je graag die extra touch wil geven of uniek wil maken door die extra sprankel toe te voegen. De mogelijkheden zijn ontzettend breed.

Waar ik heel veel belang aan hecht is kwalitiet. Zowel voor wat wij afleveren als voor wat we van jou mogen ontvongen om er een speciale versie van te maken.

Bel of mail ons zeker bij twijfel of vragen, dan overlopen we de mogelijkheden en bespreken we het verdere verloop.

Subtiele sportoutfit
Boekentaspersonalisatie
Tips
iPhoneCase
Tips
Glaspersonalisatie
Schoenen
Koffiemok
Schoenen
Champagnefles
Cap
TheXtraTouch

Omdat het zoveel leuker is om de schittering, die je zelf uitstraalt, in jouw persoonlijke spullen terug te laten komen. TheXtraTouch laat jou nog meer stralen.

QUICK LINKS

SERVICES

Of het nu gaat over een nieuwe aankoop die je 'TheXtraTouch' wil geven of je favoriete vintage producten, alles kan verfraaid of gepersonaliseerd worden. Schoenen, tassen, accessoires,... vrijwel alles is mogelijk!


SHOP

In de shop kan je zowel zelfgemaakte als aangekochte producten terugvinden, al dan niet te personaliseren. Telkens met de nadruk op originaliteit en kwaliteit.

Neem vrijblijvend contact, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Tel: 0479/70.28.69 (tssn 8u - 22u)

info@TheXtraTouch.be